Vloer kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Vloer kitten

Uw vloer kitten door een kitspecialist

Ben je op zoek naar een kitbedrijf voor het kitten van je vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het kitten van je vloer is een precies werkje die je het best kunt uitbesteden aan een professioneel kitbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in vloer kitten en hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van Colorsealant kleurkit. Dit soort kit is uitermate geschikt voor het afkitten van laminaat en hout rondom kozijnen en andere naden. Colorsealant is elastisch, en zal daarom niet gaan uitdrogen en scheuren.

 

Waarom je vloer kitten?

Wanneer je vloer door een professioneel bedrijf wordt geplaatst, kunnen wij de vloer ook direct kitten. Wij gebruiken hiervoor speciale vloer kitten die geen last van vocht hebben. Dit is een belangrijk voordeel, want vocht kan ernstige schade toebrengen aan je vloer en de kans op vlekken vergroten. Wanneer je vloer door een bedrijf wordt geplaatst of gerepareerd, kun je er dus ook meteen voor kiezen om deze te laten kitten. Wij adviseren dit altijd, zodat je vloer langer meegaat en mooi blijft.

Een vloer die is afgekit ziet er netter uit dan een vloer waar geen kit is aangebracht. Het geeft de vloer ook een chique uitstraling. Bovendien is het onderhoud van een vloer die is afgekit heel simpel: je hoeft alleen maar te stofzuigen of dweilen. Kortom, voor het kitten van je vloer ben je bij ons aan het juiste adres!

Vloer kitten

Welke soort kit voor vloeren gebruiken we?

ColorSealant kleurkit is een vloeibare rubberen kit voor het afdichten van voegen, naden en kieren. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat de kit niet droogt of scheurt. De kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je deze makkelijk kunt aanpassen aan de kleur van je vloer.

Polyurethaankit is een andere vorm van vloer kitten die we gebruiken. Dit soort kit is sterk en elastisch, waardoor het perfect is voor het afdichten van naden en kieren. Ook polyurethaankit droogt niet uit of scheurt, waardoor je vloer er langer mooi uitziet. Kortom, voor het kitten van je vloer ben je bij ons aan het juiste adres! Wij gebruiken alleen de beste materialen voor een optimaal resultaat. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

 

Welke kit gebruiken voor PVC?

PVC is een sterk en duurzaam materiaal dat voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt. PVC kan echter ook gevoelig zijn voor vocht, schade en vlekken. Om de levensduur van je PVC vloer te verlengen, adviseren wij om deze te laten kitten door een professioneel kitbedrijf. Wij gebruiken speciale kit voor het afdichten van naden en kieren in PVC vloeren.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek