Toilet afkitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Toilet afkitten

Als je toilet niet wordt afgekit, dan kan dit leiden tot schade aan de pot. Door een kitlaag aan te brengen op de toiletpot, voorkom je dat vocht beschadiging veroorzaakt. Daarnaast is het ook veel gemakkelijker om de toiletpot met kit schoon te houden. Je kunt het kitten van bepaalde plekken in huis zoals de wc en de badkamer door een professional laten uitvoeren. Ben je op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je meer weten over het afkitten van het toilet? Lees dan nog even verder!

 

Welke kit gebruik je voor het toilet?

Als je toilet wilt afkitten, is het belangrijk dat je de juiste kit gebruikt. Voor de toiletpot is een speciale sanitaire kit ontwikkeld. Deze kit is waterdicht en voorkomt schimmelvorming. Daarnaast zorgt deze kit ervoor dat eventuele viezigheid gemakkelijker te verwijderen is. Er zijn verschillende soorten kit die gebruikt kunnen worden voor toilet afkitten. Welke kit je gebruikt, hangt af van de staat waarin je toilet verkeert.
Sanitaire kit is een waterdichte, elastische en schimmelwerende kit die vooral wordt gebruikt in natte ruimtes zoals badkamers en toiletten. Deze kit kan direct op het toilet aangebracht worden zonder dat er een primer of andere voorbehandeling nodig is.

 

Netjes afkitten in het toilet

Acrylaatkit is een soort kunststof kit die meestal als vulmiddel of sealant wordt gebruikt. Dit materiaal is echter ook geschikt voor het afkitten van toiletpotjes. Acrylaatkit is elastisch, sterk en waterdicht.
Siliconenkit wordt over het algemeen gebruikt als sealant in badkamers en keukens. Siliconenkit kan echter ook goed worden gebruikt om toiletpotten mee af te kitten. De kit is elastisch, sterk en waterdicht.

Toilet afkitten

Hoe werkt het toilet afkitten?

Voordat je de kit gaat aanbrengen, is het belangrijk dat je toiletpot grondig schoon is. Gebruik hiervoor een sopje en een schuursponsje. Zorg ervoor dat alle vuil, zeepresten en andere aanslag verwijderd is voordat je verder gaat. Het aanbrengen van kit is zorgvuldig werk dat je beter door een professional kunt laten uitvoeren. Een professional zorgt ervoor dat de kitlaag zo dun mogelijk is en dat er geen luchtbellen onder de kit aanwezig zijn.

Wil je graag het kitten uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van kit in huizen. Onze monteurs zijn vakkundig en ervaren. Wij kunnen je toilet snel en vakkundig afkitten, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over schade door vocht of andere problemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek