Ramen afkitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Ramen afkitten

Wil je voorkomen dat er tocht, kou en vocht door de ramen komt? Dan is het afkitten van ramen een goede oplossing. Dit kan op verschillende manieren, maar wil je het beste resultaat behalen dan kun je dit het beste laten doen door een kitbedrijf. Zij gebruiken speciale kit die ervoor zorgt dat alle naden en kiertjes goed worden afgesloten. Hierdoor voelt het binnenshuis altijd warm en comfortabel! Ben je op zoek naar een ervaren kit specialist die je huis kan kitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder lees je meer over onze werkzaamheden bij het afkitten van ramen.

 

Wat is ramen kitten precies?

Ramen kitten is een manier om tocht, kou en vocht door ramen te voorkomen. Dit doe je door de naden en kiertjes tussen het raamkozijn en de ramen af te dichten met kit. Er zijn verschillende soorten kit die je kan gebruiken voor ramen, maar wil je het beste resultaat bereiken dan is speciale ruitenkit aan te raden. Deze kit wordt ook wel raamband of tochtstrip genoemd en is verkrijgbaar in verschillende diktes en materialen.

 

Hoe gaan we te werk bij ramen kitten?

Bij ramen kitten gaan we heel netjes te werk. We beginnen met het schoonmaken van alle ramen en raamkozijnen. Vervolgens halen we alle oude kitresten weg en zorgen ervoor dat de ondergrond egaal is. Dit doen we door eventuele oneffenheden glad te maken. Daarna kunnen we aan de slag met het afkitten van ramen. We beginnen altijd in de hoekjes en werken dan naar buiten toe. Zo voorkomen we dat er strepen of oneffenheden in de kit ontstaan. Wanneer we klaar zijn met het afkitten van ramen, laten we alles goed drogen en controleren we of alle naden en kiertjes afgedicht zijn.

Ramen afkitten

Welke kit wordt gebruikt voor ramen?

Voor ramen wordt speciale kit gebruikt. Dit is een elastische kit die je gemakkelijk kan aanbrengen en die ervoor zorgt dat alle naden en kiertjes goed worden afgedicht. Deze kit is verkrijgbaar in verschillende diktes, materialen en kleuren. Op die manier is er altijd een geschikte kleur en soort die bij je woning past. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen altijd voor het best en mooiste resultaat.

 

Hoe lang duurt ramen kitten?

Ramen kitten is een klus die je het best door een professioneel bedrijf kan laten uitvoeren. Wij werken altijd snel en netjes, zodat jij zo snel mogelijk weer van je mooie ramen kan genieten. Het ramen kitten zelf neemt ongeveer een dag in beslag, maar dit is afhankelijk van het aantal ramen dat je laat kitten. Wil je meer informatie of een indicatie van de prijs voor jouw situatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek