Plinten kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Plinten kitten

Wilt u graag de plinten laten kitten door een professioneel kitbedrijf? Wij doen dit graag voor u! Wij gebruiken voor het afkitten van plinten acrylaatkit. Dit is een soort kit die speciaal ontwikkeld is voor dit soort klussen. Wanneer u de plinten door ons lat laat kitten, weet u zeker dat het goed gebeurd. Wij zorgen ervoor dat de kit perfect aansluit op de plint en er geen oneffenheden ontstaan. Zo weet u zeker dat u een strak resultaat krijgt! Plinten kitten doen wij dagelijks, dus neem snel contact op!

Wilt u liever zelf de plinten afkitten? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval raden wij u aan om Plintenkit te gebruiken. Dit is een speciale kit die speciaal ontwikkeld is voor dit soort klussen. Wanneer u de Plintenkit gebruikt, weet u zeker dat u een strak resultaat krijgt!

 

Hoeveel plintenkit heb ik nodig?

Voor een standaard plint afmeting van 2 meter, heeft u ongeveer 0,5 liter Plintenkit nodig. Wanneer u grotere plinten heeft, of wanneer u meerdere plinten wilt afkitten, heeft u meer Plintenkit nodig. Ook uw plinten kitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Hoe gaat het proces van het afkitten van plinten in zijn werk?

Wanneer u ervoor kiest om de plinten door ons te laten kitten, maken wij eerst een afspraak met u. Tijdens deze afspraak bekijken wij de plinten en maken wij een prijsopgave voor u. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, maken wij een afspraak voor het afkitten van de plinten. Op de afgesproken dag komen wij langs om de plinten af te kitten. Wij zorgen ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt en u kunt meteen genieten van strakke, mooie plinten!

Wilt u meer weten over het afkitten van plinten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Plinten kitten

Plinten kitten wordt steeds populairder

Plinten kitten wordt de laatste tijd steeds vaker gedaan. Dit komt omdat steeds meer mensen erachter komen hoe belangrijk het is om de plinten af te kitten.Wanneer u de plinten af laat kitten, zorgt u ervoor dat er geen vuil en stof in de plinten komt. Dit zorgt ervoor dat de plinten langer mooi blijven. Ook zorgt het ervoor dat u minder last heeft van stofzuigende verhuizers of schoonmakers.

Het afkitten van plinten is echter niet alleen maar positief. Wel is het zo dat het de levensduur van de plinten verlengt, maar het kan ook een aantal nadelen met zich meebrengen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat wanneer u de plinten gaat afkitten, u ze niet meer kunt verven. Dit betekent dat u altijd met dezelfde kleur zult moeten leven. Ook kan het zijn dat de kit na verloop van tijd gaan slijten. Dit betekent dat u op den duur toch weer de plinten zult moeten verven of bij kitten.

Het afkitten van plinten is dus niet altijd de beste keuze. Wel is het zo dat het de levensduur van de plinten verlengt, maar u moet er wel rekening mee houden dat u ze dan niet meer kunt verven. Ook kan het zijn dat de kit na verloop van tijd gaan slijten. Dit betekent dat u op den duur toch weer de plinten zult moeten verven of bij kitten. Neem vandaag nog contact op voor plinten kitten!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek