Wat kost een kitter

Gratis offerte aanvragen en direct duidelijkheid over de kosten. 

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Wat kost een kitter

Wat kost een kitter, dat vragen veel mensen zich af wanneer zij een woonkamer, plinten, badkamer, keuken of iets anders willen laten kitten. De kosten van het laten kitten van een badkamer verschilt per situatie. Er zijn veel verschillende soorten kit die je kunt gebruiken en er zijn ook veel verschillende manieren waarop je de klus kunt aanpakken. Als je ervoor kiest om de klus zelf te doen, kan dit flink wat geld besparen. Maar als je liever iemand anders de klus laat doen, moet je er wel rekening mee houden dat dit wat geld gaat kosten. Uiteraard ben je bij ons wel altijd verzekerd van een hoge kwaliteit en mooie afwerking.

Wanneer je een kitter gaat inhuren, is het belangrijk dat je weet wat de kosten ongeveer zullen zijn. Wat kost een kitter per m2? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de ruimte die je wilt laten kitten en aan welke materialen je wilt gebruiken. Hoe groter de ruimte, hoe meer materiaal je nodig zult hebben en dus ook hoe duurder de klus zal zijn.

Ook de keuze van materialen is belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten kit op de markt en de kosten hiervan kunnen sterk uiteenlopen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een goedkopere variant, zal de klus minder geld kosten dan wanneer je kiest voor een duurdere variant.

Wat kost een kitter

Hoe vaak moet je kitten? Dit hangt af van het gebruikte materiaal. Sommige materialen gaan langer mee dan andere en hoeven dus minder vaak vervangen te worden. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, want als je materiaal vaker moet vervangen, zullen de kosten in de loop van de tijd ook stijgen.

 

Vrijblijvende offerte voor uw kitwerk

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het kitten van uw woning, kantoor of bedrijfspand? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

De gemiddelde kosten voor ons stucwerk

Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde kosten per m2. Deze tarieven gebaseerd op eerder uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Spackspuitwerk (gespoten korrel) €8 – €12
Behangklaar stucen €8 – €18
Sausklaar stucwerk €12 – €22
Plafond stucen (glad) €15 – €25
Sierpleister €16 – €24
Halve manen €15 – €30
Raapwerk €15 – €30

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Gratis offerte voor uw stucwerk

Direct duidelijkheid over de kosten!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.