Kozijn kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kozijnen kitten

Als je een kozijn hebt dat van hout is gemaakt, dan is het belangrijk om deze goed af te kitten. Wanneer er niet goed wordt gekit, kunnen er problemen ontstaan zoals houtrot. Wij als kitbedrijf kunnen je helpen voor het kitten van je kozijnen. Kitten is een precies werk dat door professionals moet worden uitgevoerd. Wanneer je dit niet doet kunnen er vervelende problemen ontstaan. Als je op zoek bent naar een kitbedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder lees je meer over het kitten van kozijnen!

 

Waarom kozijnen kitten belangrijk is

Wanneer je kozijnen hebt die van hout gemaakt zijn, is het belangrijk dat deze goed afgekit worden. Wanneer dit niet goed gebeurt, kunnen er vervelende problemen ontstaan zoals houtrot. Het is daarom belangrijk om een kitbedrijf in te schakelen voor het kitten van kozijnen. Een kitbedrijf kan je helpen met het vinden van de juiste kleur en soort kit voor je kozijnen. Ook zorgt een kitbedrijf ervoor dat de kit op de juiste manier aangebracht wordt, zodat er geen vocht het kozijn binnendringt.

 

Hoe gaan we te werk bij het kitten van kozijnen?

Wij als kitbedrijf kunnen je helpen met het kitten van kozijnen. Wij gaan hierbij te werk door eerst het kozijn grondig te reinigen. Vervolgens kunnen wij de juiste kleur en soort kit aanbrengen op het kozijn. Tot slot zorgen wij ervoor dat de kit goed droogt, zodat er geen vocht meer het kozijn binnendringt. Wil je graag weten wat wij voor jouw kozijn kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

kozijnen kitten

Welke kit wordt gebruikt bij kozijnen?

Bij kozijnen wordt er vaak een kit met kunsthars gebruikt. Dit is een soort kleefstof die ervoor zorgt dat de kit goed aan het kozijn blijft hangen. Ook is kunsthars waterdicht, waardoor vocht geen kans meer krijgt om het kozijn binnen te dringen. Kunsthars is daarnaast ook bestand tegen temperatuurwisselingen, waardoor de kit niet gaat barsten of loslaten wanneer het buiten koud of warm is. Tijdens koude en warme temperaturen is het belangrijk dat het hout van de kozijnen goed kan bewegen. Hierdoor kunnen kozijnen krimpen of uitzetten zonder dat de kit loslaat. Kunsthars is daarom een ideaal materiaal voor het kitten van kozijnen.

 

Hoe weet je of kozijnen goed geïsoleerd zijn?

Het kitten van kozijnen is een precies werkje dat het best uitgevoerd kan worden door ervaren specialisten. Bij ons ben je verzekerd van de beste materialen en de juiste kleur en soort kit voor je kozijnen. Ook zorgen wij ervoor dat de kit op de juiste manier aangebracht wordt, zodat er geen vocht het kozijn binnendringt. Wil je weten of kozijnen goed geïsoleerd zijn? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek