Kitter

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kitter

Wil je een kitter inhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hier lees je alles wat je moet weten over kitranden en het aanbrengen van kit. Een kitter kan je helpen met alle vormen van kitwerken, zoals het kitten van vloeren, muren, plafonds of kozijnen. Kitten is niet heel simpel, dus het is verstandig om een kitter in te huren voor het aanbrengen van kit. Zo weet je zeker dat het werk goed en strak wordt uitgevoerd! Lees hieronder meer informatie over kitranden en kitter inhuren.

 

Waarvoor gebruik je kit?

Kit wordt vooral gebruikt om scheuren in muren, plafonds of kozijnen op te vullen. Kit is namelijk flexibel, dus het kan meebewegen met de muur. Daarnaast is kit ook waterdicht, waardoor het perfect is om lekkages op te vangen. Tot slot kan kit ook geluid dempen, wat fijn is als je bijvoorbeeld in een appartement woont en last hebt van buitengeluiden.

 

Wat zijn de verschillende soorten kit gebruikt onze kitter?

Er zijn allerlei soorten kit op de markt. Kies altijd een kit die geschikt is voor het materiaal waar je mee werkt. Je hebt bijvoorbeeld speciale kit voor hout, metaal of kunststof. Ook zijn er allerlei soorten kitten met verschillende functionaliteiten, zoals geluidswerende kit of brandvertragende kit. Voordat we beginnen met het aanbrengen van kit bij jou in huis, zorgen we dat we alle nodige informatie hebben zodat we altijd de juiste spullen mee kunnen nemen.

kitter

Hoe gaat een kitter te werk?

Een kitter gaat heel precies te werk. Zo zorgt hij ervoor dat alle kitranden netjes en strak aangebracht worden. Daarnaast weet een professional altijd welke soort kit geschikt is voor het materiaal waarmee je wilt kitten. Kittens is namelijk een vak apart, dus het vergt veel kennis en ervaring om dit goed uit te voeren. Wanneer je een kitter wilt inhuren via ons, kun je er altijd van op aan dat je in goede handen bent. Wij werken met kitters die beschikken over de alle kennis en hebben ruime ervaring op het gebied van kitten. Bij ons staat kwaliteit en een perfect resultaat altijd voorop!

 

Hoe vaak moet kit bijgewerkt worden?

Kit kan na verloop van tijd gaan uitzetten of slinken. Dit is heel normaal en komt door de weersinvloeden, zoals temperatuur- of vocht verschillen. Kittens zijn daarom niet echt onderhoudsarm. Hoe vaak je het kitten moet bijwerken, hangt af van verschillende factoren, zoals de plek waar je woont en hoe oud je woning is. In sommige gevallen is het nodig om jaarlijks te kitten, maar in andere gevallen kan dit ook 1 keer in de 5 jaar zijn.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek