Badkamer kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Kitranden vervangen

Wanneer je kitranden gaat vervangen, is het belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardige kit die lang meegaat. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen, zoals de agressiviteit van schoonmaakproducten. Op onze website lees je alles over kitranden vervangen en de keuze voor de juiste kit. Wil je vervangen van kitranden liever uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met het vervangen van kitranden, het plaatsen van nieuwe en het schoonmaken en schoonhouden van de ruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Hoe lang blijft een kitrand zitten?

Een goed aangebrachte kitvoeg met een hoogwaardige kit kan best wel tot zes jaar of langer meegaan, maar die levensduur hangt ook af van bijvoorbeeld agressieve schoonmaakproducten. Als je nieuwe kitranden laat aanbrengen door een kitbedrijf, kun je er dus rekening mee houden dat ze ongeveer zes jaar meegaan. Daarna is het verstandig om ze te laten vervangen door nieuwe. Kitranden vervang je namelijk niet alleen om esthetische redenen, maar ook om hygiënische en veiligheidsredenen.

 

Wanneer moet je kitranden vervangen?

Als je kitranden gaan verkleuren, loslaten of scheuren, is het tijd om ze te laten vervangen door een kitbedrijf. Ook wanneer er gaatjes in de kitrand komen, moet je erover nadenken ze te laten vervangen. Het is belangrijk om dit snel te doen, want anders kunnen er schimmels of bacteriën in de kitrand gaan groeien. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook leiden tot gezondheidsproblemen.

Kitranden vervangen

Wat zijn de kosten van het vervangen van kitranden?

De kosten van het vervangen van kitranden hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte en het aantal kitranden dat je wilt laten vervangen. Ook de keuze voor een hoogwaardige kit die lang meegaat, kan de kosten van het vervangen van kitranden beïnvloeden. Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van jouw kitrand? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ons kitbedrijf. Wij helpen je graag verder!

 

Kitten over oude kitranden, kan dit?

Helaas kun je niet over oude kitranden heen kitten, omdat dit ervoor kan zorgen dat er lucht in de kitrand komt, of de kitrand wordt te dik waardoor kozijnen bijvoorbeeld geen bewegingsruimte meer hebben. Wanneer je kitranden wilt laten vervangen, is het dus belangrijk om een kitbedrijf in te schakelen die de oude kitrand vakkundig kan verwijderen. Wanneer er kitranden worden verwijderd is het belangrijk dat de rand na het verwijderen goed schoongemaakt wordt. Ook dit kunnen wij op een professionele en nette manier voor je doen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek