Douche kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Douche kitten

De douche kitten? Wij doen dit dagelijks! Een mooie afwerking van de douche is erg belangrijk. Wanneer je gaat douchen, moet je ervoor zorgen dat de afdichting perfect is. Dit voorkomt namelijk dat er vocht in de muren komt en er schimmel ontstaat. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe lang je niet mag douchen na het kitten. Dit hangt namelijk af van het soort kit dat je gebruikt. Er zijn verschillende soorten kit die je kunt gebruiken om de douche mee af te dichten. Welke kit je het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van de situatie. In sommige gevallen is een siliconenkit de beste keuze, terwijl in andere gevallen een acrylaatkit beter werkt. Wat voor kit je ook kiest, het is belangrijk om te weten hoe lang je moet wachten met douchen na het kitten. Dit voorkomt namelijk dat de kit loslaat of dat er vocht achter komt. Wij geven altijd passend advies zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

De douche kitten maakt de badkamer compleet!

Uw douche kitten is meer dan de moeite waard. Wanneer u kiest voor een goede douche afwerking, zorgt dit ervoor dat de badkamer er net even wat chiquer uitziet. De douche is één van de belangrijkste plekken in de badkamer, dus het is niet vreemd dat je wilt dat deze er perfect uitziet.

 

Waar moet je op letten tijdens het afkitten van de douche?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten, wanneer je gaat douche kitten:

– Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.
– Zorg ervoor dat er geen vuil of stof achterblijft, dit kan namelijk ervoor zorgen dat de kit niet goed hecht.
– Kies de juiste kit. Siliconenkit is waterdicht en ademend, hierdoor is het een goede keuze voor de douche. Acrylaatkit is minder waterdicht, maar hecht wel beter op vettige surfaces.
– Zorg ervoor dat je de juiste afmetingen neemt. Een te kleine voeg zorgt ervoor dat er vocht achterblijft en een te grote voeg zorgt ervoor dat de kit niet goed hecht.
– Wanneer je de kit aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat je dit gelijkmatig doet. Wanneer je dit niet doet, kan dit ervoor zorgen dat de kit niet goed hecht.
– Zorg ervoor dat je de kit goed uithardt. Siliconenkit hoeft niet uitgehard te worden, maar acrylaatkit wel. Wanneer je de kit niet goed uithardt, kan dit ervoor zorgen dat de kit loslaat of dat er vocht achter komt.

Kortom: zorg ervoor dat je de juiste ondergrond hebt, gebruik de juiste kit en volg de instructies op de verpakking. Wanneer je dit doet, ben je verzekerd van een perfecte afwerking.

Douche kitten

Offerte aanvragen voor de douche kitten?

Wilt u weten wat de kosten zijn van uw douche kitten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan een prijsopgave op maat, zodat u weet wat u kunt verwachten. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de douche door ons te laten kitten? Wanneer u ervoor kiest om de douche door ons te laten kitten, bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Wij hebben namelijk veel ervaring met het kitten van douches en weten precies hoe wij dit moeten doen. Daarnaast gebruiken wij altijd de beste producten, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

 

Heeft u vragen over het kitten van de douche?

Wanneer u vragen heeft over het kitten van de douche, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en geven u deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek