Badkamer kitten

Professioneel kitwerk voor iedere ruimte. Strak kitwerk, en een goede service.

Ervaren kitters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Badkamer kitten

Wil je je badkamer kitten? Er zijn verschillende kitsoorten die je hiervoor kunt gebruiken. Sanitairkit is een elastische siliconenkit, en wordt voornamelijk gebruikt in vochtige ruimtes. Het is namelijk goed bestand tegen schimmel en vocht. Daarom is het de ideale kit voor de badkamer en het toilet. Wil je graag je badkamer laten kitten door een professional? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder lees je alle informatie over het kitten van je badkamer.

 

Waarom je badkamer kitten?

De badkamer is een vochtige plek, waardoor de kit er snel af gaat. Wanneer je badkamer niet geïsoleerd is, kan het vocht ook leiden tot schimmelvorming. Door je badkamer te kitten voorkom je dat er schade ontstaat aan de muren en voeg je een extra beschermlaag toe. Het kitten van de badkamer zorgt ervoor dat er geen vocht meer door de muren heen kan komen, waardoor er geen schade meer ontstaat.

 

Hoe vaak moet je badkamer kitten?

De badkamer moet om de zoveel tijd geïnspecteerd worden op eventuele beschadigingen. Wanneer er kleine beschadigingen zijn, is het raadzaam om deze meteen te repareren. Op die manier voorkom je dat er grotere schade ontstaat. De badkamer moet minimaal één keer per jaar gekit worden, maar wanneer de badkamer vaker gebruikt wordt is het aan te raden om dit vaker te doen.

Badkamer kitten

Hoe gaat het kitten in zijn werk?

Voordat we de badkamer gaan kitten is het belangrijk dat de badkamer goed schoon is. Wanneer er vuil en stof in de kit zit, kan dit ervoor zorgen dat de kit niet goed hecht. Gebruik hiervoor een sopje met water en een milde reiniger. Vervolgens moet je alle beschadigingen repareren, zoals gaten en scheuren. Als laatste brengen we de kit aan op de plekken waar je badkamer geïsoleerd moet worden. Wanneer je badkamer klaar is, moet je de kit laten drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Hoe lang duurt het voordat de badkamer droog is?

Afhankelijk van de soort kit die je gebruikt kan dit verschillend zijn. Vul aangemaakte kit droogt meestal binnen 24 uur, maar siliconenkit kan tot 72 uur nodig hebben om goed te drogen. Wacht daarom met het gebruiken van de badkamer totdat de kit helemaal droog is.

Ben je zelf niet handig in dit soort klussen en wil je het kitten van je badkamer uitbesteden aan een professional? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over het kitten van je badkamer!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek